Stilblogger / Guider / Inspirasjon

Intervju med Electrogent | 6 motespørsmål og svar

Nedenfor er en serie spørsmål jeg fikk fra Electrogent. Jeg svarer dem i YouTube-videoen, men jeg har utvidet hvert av svarene litt for deg her, slik at det er noe bonusinnhold for leserne mine! Dette var noen gode spørsmål, og jeg håper de får noen gode diskusjoner i gang. Ju

Episode # 2 Style Equations | Et logisk system for å kle seg godt

Hei. Jeg heter Antonio Centeno, og du hører på podcasten til Personal Image System. Mine herrer, bare en rask påminnelse om at alt materialet her er hentet fra Personal Image System. Personal Image System er kurset mitt på masternivå. Jeg tilbød det noen ganger i året. Dette systemet er bygget av

“Wall Street” -stil - kan du virkelig kle deg som Gordon Gekko?

Oliver Stones film fra Wall Street i 1987 tegnet et bilde av bedriftsøkonomi som mange amerikanere aldri hadde sett før på den tiden: aggressiv, hensynsløs og helt umoralsk. Den oppfant også en ny stil laget for å passe det bildet. Kostymedesigner for filmen var Alan Flusser, en av

Opplæringsinnhold for å lage individuelle stiler | Dapper & Done

Dette er et nylig intervju med Justin Hong fra Dapper & Done - vi snakket om historien bak Real Men Real Style, praktisk stil, pleie tips og mer. I denne episoden lærer du om: Hvordan jeg startet en skreddersydd drakt tilbake i 2007 Hva gjør Real Men Real Style annerledes

10 suksesstips for unge menn | Livsråd til mitt yngre selv | Visdom for moderne menn

Unge menn gjør feil som kan overføres til voksen alder. Hvis jeg skulle møte den yngre meg, ville jeg fortalt meg å være mer fokusert på drømmene mine og planlegge bedre. Jeg vil advare meg om høye renter og at jeg trenger å finne ut hvordan jeg kan spare og investere pengene mine. Jeg vil sørge for at jeg leser all den klassiske litteraturen jeg kunne, så jeg kan være veldig godt avrundet og ignorere dumme råd.

Hvordan kle meg skarpt med tarmen? | Klær for større menn Video

Dette innlegget er basert på videoen - What To Wear With A Beer Belly? Så, har du en ølmage? Er du den typen fyr at når folk ser deg, tror de ikke at du er overvektig? De tror du har et normalt formet ansikt, du har normale formede armer, normalformede ben, men du har en

4 tips om hvordan du kan overføre stilen din fra tjueårene til trettiårene

Hei! Jeg er Antonio Centeno. Jeg er grunnleggeren av Real Men Real Style. I dag mottok jeg et spørsmål fra en herre der ute på YouTube. Han spør meg Antonio, jeg er i 20-årene og går over i 30-årene. Jeg vil oppgradere stilen min. Jeg vil forbedre måten jeg ser ut. Hvordan gjør jeg det? Jeg vil ikke lage

Hvordan knytte kjolesko riktig | Right Vs Wrong Shoe Binding Video

Dette innlegget er basert på videoen - Right Vs Wrong Shoe Tying Video De sier at skoene dine er grunnlaget for antrekket ditt. Kvalitetsskosko kan koste en mann hundrevis av dollar, så hvorfor ville du ødelegge utseendet ved å knytte skolisseknuten feil? Ja, det er en riktig måte å knytte skolissene på